(video) Volvo Trucks lansează o nouă generație de autocamioane, patru deodată, printr-un spot spectaculos

Volvo Trucks introduce patru autocamioane noi, cu accent puternic pus pe mediul de lucru al șoferului, pe siguranță și productivitate. Cele patru autocamioane de nouă generaţie pentru transportul de mare tonaj – Volvo FH, FH16, FM și FMX – reprezintă aproximativ două treimi din livrările Volvo Trucks.

Foto: autoblog.md

Special pentru premiera acestor vehicule a fost realizat şi un spot incredibil, în stilul companiei, unul care bate noi recorduri. Pentru a demonstra puterea și fiabilitatea celor patru vehicule noi, Volvo a construit din autocamioane un turn impresionant, de 15 metri înălțime și 58 de tone greutate, stivuind cele patru autocamioane noi unul peste altul! Iar președintele Volvo Trucks Roger Alm a stat deasupra.

În industria autocamioanelor, lansarea unui model nou constituie un proiect de proporții. Dar lansarea concomitentă a patru autocamioane este aproape fără precedent. Când și-a reînnoit întreaga gamă de autocamioane de transport de mare tonaj cu cabină avansată, Volvo Trucks a ales o altă abordare. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub