(video) „Giugiuleli verbale” în Parlament între Diacov și Sîrbu: „Întotdeauna veți fi primit cu brațele deschise în grupul nostru”. Diacov: Eu din `91 sunt în PD

Președintele fracțiunii PD, Dumitru Diacov, a cerut astăzi la ședința Parlamentului excluderea lui Sergiu Sîrbu din Biroul Permanent al Legislativului.

Foto: UNIMEDIA

Motivul este că Sergiu Sîrbu a plecat din PD într-un nou grup politic. În replică, Sîrbu a încercat să glumească și a spus: „Domn președinte Diacov, să știți că întotdeauna veți fi primit cu brațele deschise în grupul nostru, dacă veți dori”. În același timp, Sîrbu a cerut majorarea numărului de membri al Biroului Permanent de la 15, la 16.

Drept răspuns, Diacov a declarat: „Дорогой Sergiu (tr. Scumpul meu Sergiu) eu am fost în PCRM am plecat în `91 și de atunci sunt membru al PD. Și nu am de gând să las partidul și să plec în alt partid. Eu înțeleg că Sergiu are multe orizonturi, azi în Pro Moldova, mâine în Pro... nu știu care. Dar Pro Moldova nu există acest partid, nu a fost așa concurent electoral”, a spus Diacov.

Amintim că un grup de 6 deputați, în frunte cu Andrian Candu, au părăsit fracțiunea parlamentară PD.


Pub