(video) Premieră mondială: Noul Volvo FH facelift – acum şi cu faruri cu fază lungă adaptivă

Volvo Trucks a lansat noul Volvo FH facelift echipat cu o cabină reconfigurată, cu caracteristici inovatoare de siguranță și cu un mediu de lucru care se concentrează asupra necesităților șoferului. Un obiectiv esențial al noului design este de a-i oferi șoferului un stil de viață mai productiv, mai sigur și mai confortabil pe șosea.

Foto: autoblog.md

Atenția acordată șoferilor este cel mai bine evidențiată în spațiul interior de lucru, care a fost modernizat. Spațiul lor de lucru are în centru un bord modernizat, care dispune de un panou de instrumente integral digitalizat, cu rezoluție înaltă de 12 inci, și care include un suport fix pentru pahare și un spațiu de depozitare deschis, cu iluminare controlată prin senzori de mișcare. Panoul de instrumente îi permite șoferului să aleagă între patru tipuri de vizualizări pe ecran, în funcție de situația de deplasare și de informațiile pe care le preferă afișate.

Un ecran lateral opțional de 9 inci poate asigura funcția de infotainment, asistență de navigare, informații de transport și monitorizarea cu ajutorul camerei video. Ecranul ușor de accesat îi permite șoferului să interacționeze în mai multe moduri: prin butoanele poziționate intuitiv pe volan, prin comanda vocală sau direct, prin intermediul ecranului tactil și al panoului de control pentru modurile de vizualizare. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub