„Descătușează-te, crede în tine, oricând o poți lua de la zero”. Participă la spectacolul de modă „Noaptea Lupilor”

foto

„Descătușează-te, crede în tine, oricând o poți lua de la zero”. Noaptea Lupilor este mai mult decât o prezentare de modă, este sângele ce curge prin venele femeilor, este visul care prinde aripi.

Din cele mai îndepărtate vremuri, femeia a fost dor și mister, poezie și dragoste. A fost cântată, admirată și iubită. A fost înzestrată cu o putere neasemuită pentru frumos, pentru clipe trăite cu pasiune.

Astăzi, puterea femeiască nu are granițe. Ea poate topi orice ghețar și poate îmblânzi orice privire. Femeia a ajuns să cucerească universul prin dorința ei de a crea, de a aduna picătură cu picătură, de a crede în puterea viselor.

Alina Spătaru este femeia care a luptat mulți ani cu propriile trăiri, s-a redescoperit, s-a maturizat zi de zi prin experimentarea mai multor stări și emoții. Și-a dat seama că doar așa putea păși pe o altă treaptă, atât pe plan personal, cât și profesional.

Într-o zi a spus „Stop, eu vreau mai mult, eu pot mai mult, eu sunt Femeie”. Așa s-a născut ideea creării colecției vestimentare cu numele „Lupoaica”.

„Am simțit că vreau să ies din zona mea de confort, că vreau să mă descătușez, pentru că timp de 15 ani m-am simțit prinsă într-o plasă din care abia acum am ieșit. Cred că așa se simt multe femei trecute de o anumită vârstă. Pornind de la aceste trăiri a apărut și colecția «Lupoaica». Este despre strigăt de putere, strigăt de dor, strigăt de frumos. În fiecare femeie trăiește o Lupoaică, o femeie puternică și ambițioasă. Aceste femei sunt așteptate la prezentarea colecției, unde își vor prezenta colecțiile și alți designeri, absolvenți ai școlii «Shator» și ai proiectului de dezvoltare în design vestimentar «Shator Fashion Discovery». Vă așteptăm pentru a ne descoperi, a ne descătușa și a prinde aripi”, spune designerul vestimentar Alina Spătaru.

Te-ai gândit vreodată cum e să trăiești cu un vis neîmplinit? Ții acest vis în tăcere, îți ascunzi dorințele în nodul din gât. Ce-ar fi dacă te-ai gândi mai mult la el? Să-l lași să curgă în tine, să-i dai o șansă, să-ți dezvolți abilitățile, să-ți conștientizezi aspirațiile, să începi să trăiești frumos. „Noaptea Lupilor” este evenimentul la care ești așteptat să te redescoperi, să lași orice regrete în urmă și să renaști.

Va fi un adevărat spectacol de modă și transformare. Prin colecțiile create, participantele vor transpune ideea cursului vieții femeii. De altfel, fiecare colecție este o exprimare a experienței personale de viață a creatorilor.

Regia spectacolului este semnată de Alla Donțu, YOUBESC Creative Institute.

Noaptea Lupilor va avea loc pe 29 februarie 2020, la Digital Park, ora 18.00. Bilete găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente