Actualitate

Fiind obligaţi să justifice finanţările cu multe zerouri ale socialiştilor, Dodon a ordonat unor site-uri OBSCURE, preluate de la fostul partener, să scrie minciuni despre PAS

Astfel, a apărut o pseudo-investigație ce vizează declarațiile de avere ale deputaților PAS. Acest website este deținut de propagandiști și troli care lucrau în trecut pentru Plahotniuc și care au publicat aberații gen „dosarul Open Dialogue”. În această „investigație” apărută azi, cea mai gravă „acuzație” care se aduce în adresa deputaților PAS este că nu ar fi indicat în declarația de avere că sunt membri PAS sau că sunt membri ai Biroului Permanent.

Acest articol mai scrie că unii deputații ar fi indicat „0 lei” în dreptul valorii unor terenuri. Dacă ar ști legea și ar analiza atent instrucțiunile de completare a declarațiilor de avere, ar vedea că acolo scrie negru pe alb: „în cazul deținerii bunului în proprietate în baza dispoziției autorității publice locale şi care până la momentul declarării nu a fost supus procedurii de evaluare sau în cazul deținerii bunului cu drept de folosință, se indică „0”.

Nemaivorbind de faptul că au scris minciuni – în cazul unui spațiu de 6 metri pătrați indicat în declarația lui Petru Frunze, chiar dacă în document este indicată valoarea de 2000 EUR, trolii acestui site au indicat suma de 200 USD.

Motivul adevărat al lansării acestor minciuni este dosarul finanțării ilegale a PSRM. Cu scurt timp în urmă, la sesizarea mea și a colegului Radu Marian cu privire la implicarea exponenților PSRM Vasile Bolea, Corneliu Furculiță, Odnostalco Vladimir, Burduja Petru în finanțarea ilegală a PSRM, Procuratura Anticorupție a reacționat și a declarat că acești deputați vor fi investigați în cadrul cauzei penale pornite pe acest caz. Sesizarea ținea de neindicarea în declarațiile de avere a împrumuturilor, în valoare de 500.000 de lei, luate de la Exclusiv-Media Grup, din banii din Bahamas.

Sugerăm lui Dodon și PSRM-ului să pregătească apărarea în cazul dosarului în care sunt vizați și să nu irosească bani aiurea pe troli și investigatori de doi bani.”

SURSA: https://www.facebook.com/partidulpas/posts/2756686874409049

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *