(video) Chicu l-a îndemnat pe șeful MAI să scape de moda mașinilor cu geamuri fumurii: „În special, vedem oameni cu epoleți la volan”

La ședința de Guvern de astăzi, 26 februarie, Ion Chicu i-a cerut ministrului de Interne, Pavel Voicu, să „reducă la zero” moda mașinilor cu geamurilor fumurii

Foto: autoexpert.md

„Tot mai multe automobile cu geamuri fumurii văd în oraș, în special, vedem că este vorba de reprezentanți ai organelor de forță, oameni cu epoleți la volan. Campanii de contracarare a aceste experiențe urâte au fost și mai înainte, văd că se revine.”

Ulterior, Ion Chicu i-a cerut ministrului de interne să întreprindă acțiuni „ca acest trend, această modă a cuiva să fie redusă la zero”.

La rândul său, Pavel Voicu a declarat: „cunoaștem despre faputul că unii funcționari publici comit asemenea abateri, asta nu înseamnă că îi vom urmări în mod special. Vom atrage atenția și vom verifica acei polițiști care favorizează asemenea cazuri. Am înțeles sarcina.”

Conducătorii auto care vor fi depistați în trafic că circulă cu geamuri fumurii vor fi sancționați contravențional cu o amendă de la 600 până la 1200 lei cu aplicarea a 3 puncte de penalizare.


Pub