13:55:43 25.04.2024
Stiri

FOTO // Peste 1 500 de persoane au ADERAT în doar două zile la Partidul „ȘOR”: „Am mulțumit oamenilor că au încredere în noi și au ales să facă parte anume din marea noastră familie”

Partide/Comunicate 26.02.2020 11:25 Vizualizări1042 Autor: Ziarul National
FOTO // Peste 1 500 de persoane au ADERAT în doar două zile la Partidul „ȘOR”: „Am mulțumit oamenilor că au încredere în noi și au ales să facă parte anume din marea noastră familie”


Peste 1500 de cetățeni din opt raioane ale R. Moldova au decis să adere la Partidul „ȘOR”, în cadrul în cadrul conferințelor Organizațiilor Teritoriale ale formațiunii. Conferințele au avut loc la Ocnița, Dondușeni, Glodeni, Edineț, Taraclia, Râșcani, Fălești și Comrat, se rată într-un comunicat de presă al partidului lui Ilan Șor.

„Am mulțumit oamenilor că au încredere în noi și au ales să facă parte anume din marea noastră familie”, a scris pe Facebook vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, despre întâlnirea avută la Comrat, unde peste 200 de cetățeni au aderat la formațiunea politică.

„Știm cu ce probleme se confruntă oamenii și îi asigurăm că fiind uniți și consolidați, vom reuși să schimbăm viața cetățenilor în una mai bună”, a adăugat Tauber, citată de comunicatul de presă.

Participanții la conferințe au fost salutați și de către liderul partidului, Ilan Șor, care a intervenit prin transmisiuni video. Acesta a dat asigurări că echipa sa va duce la bun-sfârșit toate proiectele inițiate, așa cum s-a întâmplat la Orhei.

Sursa citată menționează că la conferințele organizațiilor teritoriale s-a vorbit despre o serie de subiecte legate de activitatea formațiunii, dar și planurile și prioritățile pentru dezvoltarea localităților din raioane.

La Taraclia, primarului orașului, Veaceslav Lupov, a enumerat proiectele implementate și cele în curs de realizare, după ce a fost ales edil în toamna anului trecut. Acesta a menționat că a avut mereu sprijinul echipei Partidului „ȘOR”. „Sunt mândru că fac parte dintr-o echipă ce a contribuit mult la ceea ce avem deja realizat. Sunt convins că împreună cu Partidul „ȘOR” vom face tot ce am promis oamenilor, astfel încât orașul Taraclia să nu fie doar un model pentru sudul țării, dar pentru toată Moldova”, a declarat Lupov.

Partidul Politic „ȘOR” a fost constituit în septembrie 2016. În prezent, formațiunea politică numără peste 60.000 de membri.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md