Fostul democrat, Iurie Bolboceanu, aproape să plângă în timpul unui interviu cutremurător

by D M
Distribuiti mai departe...

Iurie Bolboceanu, aproape să plângă în timpul unui interviu cutremurător realizat de jurnalista Natalia Morari. Ochii fostului democrat s-au umplut de lacrimi când a fost întrebat cine și ce i-a lipsit cel mai mult în perioada aflării în detenție. 

El a spus că cel mai mult a dus dorul familiei, care timp de doi ani și jumătate a avut acces la el doar de trei ori. 

Întrebarea legată de cea mai mare dorință în perioada aflării sale după gratii a creat un alt moment cu o puternică încărcătură emoțională. 

Bolboceanu s-a stăpânit cu greu când a răspuns că cel mai mult și-a dorit să meargă la mormântul mamei, lucru pe care l-a făcut peste câteva săptămâni după ce a ieșit la libertate.  

În același interviu, Bolboceanu a spus că dacă ar putea da timpul înapoi, nu ar mai adera la Partidul Democrat, subliniind că nu a cunoscut subtilități din interiorul formațiunii.

Amintim că Iurie Bolboceanu a fost reținut în 2017 sub acuzația de spionaj și trădare de patrie în favoarea Rusiei. Dosarul său a fost inclus în lista celor motivate politic și urmează să fie examinat de procurorii din grupul de lucru, instituit la solicitarae procurorului general, Alexandr Stoianoglo. 

Timp de doi ani jumătate, familia lui Iurie Bolboceanu a avut acces la el de trei ori, povestește fostul deputat democrat. Bolboceanu: „Dacă aș întoarce timpul înapoi nu aș fi aderat la PDM.”

Timp de doi ani jumătate, familia lui Iurie Bolboceanu a avut acces la el de trei ori, povestește fostul deputat democrat. Bolboceanu: „Dacă aș întoarce timpul înapoi nu aș fi aderat la PDM”.

Опубликовано TV8.MD Понедельник, 24 февраля 2020 г.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...

Comments are closed.