Recomandări #diez. Evenimente pentru joi, o zi călduroasă de februarie

pexels-photo-374845

Iarna e pe sfârșite. Ultimile zile din februarie îți aduc evenimente interesante, pe care echipa #diez ți le recomandă cu mare drag. Așadar, profită de o zi plină de soare și petrece frumos timpul.

# Motivarea angajaților din domeniul public cu Luminița Suveică

Dacă ești funcționar public, angajat sau manager al unei organizații de stat ori din sectorul public (inclusiv ONG-uri), America House Chisinau te invită la o sesiune cu Luminița Suveică, care îți va arăta de ce este importantă motivarea angajaților și cum pot managerii să adune în jurul lor oameni motivați și să-i păstreze așa cât mai mult timp. Evenimentul va avea loc la American House cu începere de la ora 18.30. Vezi mai multe detalii AICI.

# Future of Media Conference

Future of Media este evenimentul care își propune să prezinte noi voci creative în spațiul podcasting-ului și vlogging-ului, să discute despre cum arată viitorul pentru media, să povestească despre crowdfunding, puterea comunității și surse alternative de finanțare pentru produse creative. La eveniment vor fi prezentate în premieră produse media creative (vlog-uri și podcast-uri) incubate în cadrul New Media Incubator și 2 keynotes despre experiența experților internaționali. Evenimentul va avea loc la Artcor cu începere de la ora 17.00. Vezi mai multe detalii AICI.

# Sonic the Hedgehog la Patria

SuperHeroHype

Filmul „Sonic the Hedgehog” urmărește peripețiile lui Sonic în încercările lui de a trece cu bine de dificultățile vieții de pe pământ împreună cu noul său prieten, Tom Wachowski (James Marsden). Sonic și Tom își unesc forțele pentru a-l opri pe diabolicul dr. Robotnik (Jim Carrey), care vrea să îl captureze pe Sonic și să-i folosească superputerile pentru a domina lumea. „Sonic the Hedgehog” este o comedie de acțiune live-action bazată pe seria de jocuri video blockbuster create de Sega și care îl are ca protagonist pe legendarul arici superrapid.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente