A plecat din pușcărie și tot acolo ar putea să se întoarcă: Un tânăr din Căușeni riscă 10 ani de detenție pentru că a jefuit o companie de microfinanțare

Riscă să primească 10 ani de pușcărie pentru că a jefuit o companie de microcreditare. Este vorba de un tânăr în vârstă de 22 de ani, originar din raionul Căușeni, care a sustras peste 11 mii de lei.

Foto: captură

Furtul a avut loc în luna ianuarie. Individul, având o mască medicinală pe față, a intrat în oficiul de microfinanțare, a amenințat o angajată cu un cuțit și luat banii. Oamenii legii au putut găsi făptașul, acesta fiind un tânăr, care a fost eliberat recent din penitenciar.

Reținerea tânărului a avut loc într-un apartament din sectorul Buiucani, unde se afla în vizită la un prieten. Ulterior, în urma desfășurării percheziției autorizate de către polițiști, în locuință a fost depistat un cuțit, mănuși, mască medicinală, telefoane mobile. Individul a fost încătușat și escortat la inspectorat pentru audieri.

În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, iar pentru fapta comisă riscă închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani.


Pub