01:26:46 17.04.2024
Stiri

Igor Dodon, despre PROVOCAREA lansată de Maia Sandu. Când ar putea avea loc marea DEZBATERE televizată între favoriții sondajelor la alegerile PREZIDENȚIALE din toamnă

Politică 25.02.2020 15:10 Vizualizări6330 Autor: Ziarul National
Igor Dodon, despre PROVOCAREA lansată de Maia Sandu. Când ar putea avea loc marea DEZBATERE televizată între favoriții sondajelor la alegerile PREZIDENȚIALE din toamnă


Președintele Igor Dodon refuză provocarea Maiei Sandu de a participa la o dezbatere televizată, în cadrul căreia să analizeze prestația Guvernului Chicu. Dodon i-a sugerat liderei PAS să „aștepte” campania electorală prezidențială pentru a-l avea ca oponent în cadrul dezbaterilor.

„Doamna Maia Sandu a intrat prea repede în campania prezidențială. Când vor fi prezidențialele, atunci se vor face dezbateri cu cei care vor candida. Eu nu sunt candidat”, a precizat astăzi Igor Dodon.

Citește și: Maia Sandu a lansat o PROVOCARE pentru Igor Dodon. „Dacă nu este de acord cu această evaluare și nu este un LAȘ, îl invit la o DEZBATERE televizată”

De asemenea, Dodon s-a referit la raportul de alternativă pentru cele 100 de zile de activitate a Guvernului Chicu, prezentat astăzi de către Maia Sandu.

„Colegii săi din Parlament nu au vrut să-i permită domnului Chicu să vină cu raport, pentru că se vedea clar diferența între un premier și altul. Guvernul actual a făcut mai mult decât cel precedent, iar declarații din astea sunt și vor mai fi”, a punctat Dodon.

De menționat că fostul premier a criticat activitatea Guvernului Chicu și l-a invitat pe Igor Dodon la o dezbatere publică, la postul Moldova 1. „Dacă președintele Dodon nu este de acord cu această evaluare și nu este un laș, îl invit la o dezbatere televizată la televiziunea națională, Moldova 1”, a declarat astăzi Maia Sandu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md