Omor la Strășeni. Un bărbat și-a ucis soția, iar poliției i-a spus că femeia s-a tăiat singură

O femeie de 41 de ani din Strășeni a avut un sfârșit tragic, după ce soțul său, cu care se afla în proces de divorț, ar fi atacat-o cu un cuțit în timpul unui conflict în familie. Tragedia a avut loc în satul Dolna.

Foto: UNIMEDIA

Poliția din Strășeni a fost alertată duminică, 23 februarie, 2020, la ora 16:22 chiar de către soțul victimei, care a declarat operatorului 112 că „soția sa s-a tăiat la gât și posibil să fie decedată”, se arată într-un comunicat al IP Strășeni.

La fața locului s-au deplasat grupul de urmărire penală, conducerea IP Strășeni și procurorul de serviciu din cadrul Procuraturii Strășeni. Oamenii legii au stabilit că incidentul a avut loc la 23 februarie 2020, aproximativ la ora 15:00 în satul Dolna din raionul Strășeni.

Între cei doi soți de 43 și respectiv 41 ani, ce se aflau în proces divorț, s-a iscat un conflict în stradă, în apropierea domiciliului lor, timp în care soțul i-a aplicat soției două lovituri cu un cuțit de bucatarie în regiunea gâtului, după care a târât-o într-un șopron de lângă poarta gospodăriei.

În urma leziunilor primite femeia a decedat pe loc.

Potrivit ofițerei de presă a IP Strășeni, Silvia Vetcu, cuplul avea patru copii, însă niciunul nu a fost martor la cele întâmplate.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru violență în familie soldată cu deces. Bărbatul vinovat în comiterea infracțiunii a fost reținut pentru 72 ore. Alte circumstanțe se stabilesc.


Pub