(video) Premieră: Hipercarul hibrid Czinger 21C – cu motor V8 de 2.28 litri şi 1250 CP la activ

O companie americană vine să se lanseze la Salonul Auto de la Geneva cu un hipercar produs într-un număr limitat. Se numeşte Czinger 21C şi potrivit producătorului poate realiza sprintul 0-100 km/h în doar 1.9 secunde!

Foto: autoblog.md

Czinger Vehicles Inc. din California a fost fondată de inginerul și antreprenorul Kevin Czinger. Acum cinci ani el a încercat să intre pe piaţa auto prin startup-ul Divergent Technologies, dar după mai multe declarații promiţătoare supercarul Blade dezvoltat aşa și a rămas un prototip. Va avea succes a doua încercare?

21C este fabricat folosind instrumente tehnologice de ultimă oră, care sunt integrate într-un sistem de producție brevetat. Echipa Divergent-Czinger a creat acest sistem de producție, inclusiv software de proiectare și optimizare automatizat, procese de producție brevetate a aditivilor, asamblare automată de înaltă precizie și materiale noi de performanță. 21C este primul vehicul născut din acest sistem revoluționar. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub