Zeci de panouri instalate ilegal - demontate, iar mai multe gherete și mașini lăsate în voia sorții de proprietari - evacuate

Zeci de panouri şi dispozitive publicitare instalate ilegal au fost demontate, iar 14 gherete - evacuate pe parcursul săptămânii trecute, în capitală. Informațiile au fost prezentate de pretorii de sector, în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei.

Foto: chisinau.md

Potrivit informațiilor, pe parcursul săptămânii trecute au fost evacuate 14 gherete şi 37 de fundaţii rămase în urma evacuării acestora săptămânile trecute.

Totodată, au fost demontate 70 de panouri şi dispozitive publicitare de pe străzile din capitală şi evacuate circa 80 de garduri şi îngrădiri de diferite dimensiuni.

Serviciile municipale continuă și evacuarea maşinilor abandonate pe străzile capitalei. Doar în sectorul Rîşcani au fost identificate 42 de unităţi de transport lăsate în voia sorții de către proprietari.

Viceprimarul Victor Chironda a menţionat, în cadrul şedinţei operative, că noua concepție de amplasare a unităţilor comerciale şi a panourilor publicitare pe teritoriul urbei este în proces de elaborare, astfel că municipalitatea va avea o nouă politică în domeniu.


Pub