(video) „Sonic the Hedgehog” a stabilit un nou record mondial pentru un film adaptare după un joc video

Sonic-the-Hedgehog-Preview
Foto: SuperHeroHype

Sonic the Hedgehog” rămâne numărul 1 la box office pentru a doua săptămâna. Filmul a obținut 26,3 milioane de dolari, potrivit cifrelor Variety de duminică, 23 februarie, și a stabilit un nou record mondial.

Sonic the Hedgehog” a depășit astfel „Call of the Wild”, cu Harrison Ford în rolul principal, care a făcut în acest weekend 25 de milioane de dolari, scrie filmnow.ro.

Sonic a debutat cu aproape 70 de milioane de dolari în weekendul prelungit de Presidents Day, iar acum a trecut de 100 de milioane în America de Nord. A obținut și aproape 100 de milioane de dolari la nivel internațional, trecând astfel de 200 de milioane la nivel mondial.

Sonic a stabilit și un nou record pentru un film adaptare după un joc video, potrivit THR. Filmul celor de la The Paramount a obținut în primele trei zile de lansare 57 de milioane de dolari în America de Nord. Anterior, „Detective Pikachu” deținea recordul cu 54,3 milioane de dolari în 2019.

Sonic the Hedgehog” a primit scor A pe CinemaScore și rating 63 % pe RottenTomatoes. Ben Schwartz îi dă voce lui Sonic, iar Jim Carrey este Dr. Robotnik.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente