14:49:00 19.04.2024
Stiri

Se naşte un nou GIGANT în fotbal. Cristiano Ronaldo şi Leo Messi, transferaţi la pachet: "Vrem titlul"

Sport 23.02.2020 12:52 Vizualizări3320 Autor: Ziarul National
Se naşte un nou GIGANT în fotbal. Cristiano Ronaldo şi Leo Messi, transferaţi la pachet:


Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi îşi pot încheia cariera împreună, la aceeaşi echipă, scrie presa internaţională.

"Tot aud că va fi un transfer de mari proporţii, la un moment dat, iar Ronaldo şi Messi sunt numele pe care le aud cel mai des. Ar fi incredibil pentru fotbalul din SUA, iar dacă există cineva care are profilul global pentru a transforma acest vis în realitate acela este David Beckham", a declarat Adrian Heath, antrenorul echipei Minnesota United, într-un interviu acordat Daily Mail, transmite telekomsport.ro.

Antrenorul englez consideră că, în cazul în care Beckham nu reuşeşte să îi aducă pe Cristiano Ronaldo şi Leo Messi la Miami, o altă posibilă destinaţie pentru cele două staruri ar putea fi Los Angeles. "Pentru Ronaldo şi Messi, două destinaţii pot fi Los Angeles şi Miami, dar, ţinând cont de relaţia pe care Beckham o are cu ambii jucători, îi văd jucând doar la Miami".

La 35 de ani, Cristiano Ronaldo continuă să impresioneze la Juventus, echipă cu care mai are contract până în 2022. 11 meciuri consecutive cu gol marcat are starul portughez, în Serie A, record în istoria competiţiei. La rândul său, Leo Messi împlineşte 33 de ani vara viitoare, atunci când va intra în ultimul an de contract cu FC Barcelona. Starul argentinian este, de asemenea, într-o formă de zile mari, la ultima apariţie reuşind patru goluri, în succesul cu Eibar, 5-0.

Echipa lui David Beckham va debuta în MLS în martie, cu Los Angeles FC. Inter Miami va juca timp de doi ani la Fort Lauderdale, până când la Miami va fi construit un nou stadion.

Oraşul Fort Lauderdale este situat la aproape 50 de kilometri nord de Miami. Inter Miami CF va juca în sezoanele 2020 şi 2021 pe stadionul Lockhart, cu o capacitate de 18.000 de locuri.

David Beckham şi ceilalţi acţionari ai clubului vor finanţa între timp construcţia unui nou stadion, Miami Freedom Park, în apropierea aeroportului din Miami. Lockhart Stadium va fi folosit după trecerea pe noua arenă ca bază de pregătire.

"Ambiţia noastră este să câştigăm campionatul încă din primul an, în cel de-al doilea fiind chiar obligatoriu", a declarat antrenorul echipei Inter Miami, David Alonso.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md