Cu un picior în Pro Moldova și cu altul în PD: O parte din primarii din Dondușeni au revenit în Partidul Democrat. Candu: „Cu presiuni, intimidări și amenințări”

Schimbul de replici tăioase continuă între Pavel Filip și Andrian Candu, în contextul plecării mai multor primari din Partidul Democrat. La scurt timp după ce au aderat la „Pro Moldova”, Filip anunță că o parte din edilii locali au trecut înapoi în Partidul Democrat.

Foto: Facebook/Pavel Filip

„Au plecat ieri din partid și au revenit azi înapoi. Vorbesc despre primarii de la Dondușeni, care spun că au fost induși în eroare de foștii noștri colegi. Primarii de la Dondușeni rămân în PDM și continuă să facă parte din echipa noastră mare și unită”, se arată într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Tot pe o rețea de socializare, Andrian Candu îl acuză pe Pavel Filip că a recurs la intimidări și amenințări.

„Chiar credeți ca au “revenit”, totuși, cei doi colegi primari. Cu presiuni, intimidări și amenințări nu aduci, nu menții și nici nu revin oameni în partid. Dar dacă o să dormiți mai bine noaptea asta cu gândul că au „revenit”, fie”, a conchis Andrian Candu.

Amintim că ieri, organizație raională a PD din Rezina a părăsit in corpore din partid. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook de către fostul deputat PD și noul membru Pro-Moldova, Sergiu Sîrbu.


Pub