/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Grigoriev: Privatizarea „Metalferos”, o mimare. Fără acordul lui Dodon nu se face nimic...

missing
22 februarie 2020, ora 13:26

Privatizarea întreprinderii „Metalferos” reprezintă o simulare. Este o chestie de populism, aruncată în ochii oamenilor. De această părere este fostul director al Agenției Proprietăți Publice (APP), Igor Grigoriev, cel care a fost și prieten cu șeful statului Igor Dodon.  

„Astfel au încercat autoritățile să se debaraseze de acest subiect. „Metalferos” poate în final să nu fie vândută”, a declarat Igor Grigoriev ieri, la emisiunea „Cutia Neagră” cu Mariana Rață de la TV8.

Întrebat dacă ar avea nașul său interese la „Metalferos”, Grigoriev a spus că: „nașul meu fără acordul lui Igor Dodon nu face nimic. Oricare persoană din anturajul președintelui nu face nimic fără acordul acestuia”, a mai adăugat fostul director APP.

De asemenea, Igor Grigoriev a amintit că în ultima zi de guvernare, Executivul Maiei Sandu a aprobat hotărârea care prevedea anularea monopolului la „Metalferos”, întrucât potrivit lui, monopol acolo era atât la acumularea de metale, cât și la export.

Am încercat să obținem o reacție din partea Președinției la acest subiect, însă nimeni nu a răspuns la telefon.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram