Actualitate

Stoianoglo nu exclude că DOSARUL PLATON va fi rejudecat

„Datele prezentate de către acesta reprezintă un interes major pentru investigarea dosarului, toate faptele urmând a fi verificate în cadrul anchetei și, dacă se vor confirma prin probe, nu exclud că dosarul în privința acestuia ar putea fi rejudecat, doar că deciziile respective le adoptă instanțele judecătorești. Eu nu cred că este normal ca, pe parcursul anilor, o persoană să ceară să fie audiată în dosarul în care toată societatea cere rezultate, iar el niciodată să nu fie audiat. Pur și simplu, am schimbat situația asta. Dacă persoana vrea să colaboreze cu ancheta, noi suntem obligați să facem asta”, a declarat Stoianoglo.

El a respins categoric că ar avea vreo legătură cu Platon, menționând că atâta timp cât a fost împreună în Parlament cu acesta „au avut relații ostile”, iar după nu l-a mai văzut niciodată.

Fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, acuza recent că prin dosarul penal intentat împotriva sa s-ar urmări inclusiv eliberarea lui Veaceslav Platon, care figurează ca parte vătămată în dosar.

Avocatul lui Platon a respins însă aceste supoziții.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *