Tragedie la Strășeni. Un tânăr, care suferea de mai mult timp de depresie, și-a pus capăt zilelor

Un tânăr de 30 de ani a fost descoperit strangulat în podul casei în care locuia. Acesta ar fi suferit de depresie de mai mult timp.

Foto: UNIMEDIA

Poliția din Strășeni a fost sesizată joi, la ora 18:30, de către de un locuitor al satului Cojușna, din raionul Strășeni, în vârstă de 72 ani, care a comunicat despre faptul că tânărul de 30 de ani, a fost descoperit strangulat în podul casei.

Deplasându-se la fața locului, poliția a stabilit decesul bărbatului. În gospodăria menționată locuia bunica împreună cu nepotul său de 30 ani.

Din declarațiile bunicii, în ultima perioadă de timp nepotul ei suferea de depresie, fiind nemulțumit de viața pe care o avea. În seara zilei de 20 februarie nepotul a urcat în podul casei, iar bunica, vazând că acesta nu coboară de mai mult timp, a rugat un vecin să urce în pod să vadă de ce nepotul său nu coboară. Acolo, bărbatul a fost depistat strangulat.

Fiind examinat de medicul legist, pe corpul bărbatului nu au fost depistate semne de moarte violentă.

Pe cazul dat a fost inițiat proces penal în cadrul căruia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, inclusiv a fost dispusă expertiza medico-legală care va stabili cu certitudine cauza morții.


Pub