(video) Premieră mondială: Volvo anunţă S90/V90 facelift, alături de update-uri pentru alte modele din seria 60 şi 40

Volvo Cars dezvăluie astăzi fără mare gălăgie versiunile reîmprospătate ale modelelor S90 și V90/V90 Cross Country. Maşinile s-au ales cu un design exterior rafinat și un sistem audio de ultimă generație de la Bowers & Wilkins, printre altele.

În plus, gama de motorizări se completează cu unităţi mild hybrid de 48 V, pe care Volvo le va oferi de acum înainte pe orice model făcut, sporind în continuare oferta electrificată a companiei.

Foto: autoblog.md

Ce este nou deci pe aceste maşini: Au primit noi proiectoare anti ceaţă, noi bare de protecţie cu inserţii cromate, stopuri cu design nou pe sedan şi un capac al portbagajului cu o muchie mai pronunţată pe margine, ce creează impresia unui mic spoiler integrat în partea componentă a caroseriei.

Pe modelele V90 şi V90 Cross Country debutează nişte stopuri full LED cu design nou, cu semnătură luminoasă actualizată şi cu indicatori dinamici de direcţie. Paleta de culori pentru caroserie şi linia de jante a fost completată pentru toate modelele cu opţiuni noi. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub