(video) Premieră mondială: Noua familie de modele CUPRA Leon cu până la 680 de CP

Eveniment grandios în Martorell, Spania. Brandul CUPRA şi-a deschis noul său sediu central şi în cadrul acestuia a fost prezentată familia de modele CUPRA Leon, realizate pe baza noii generaţii SEAT Leon arătată mai devreme.

Foto: autoblog.md

Tot acolo s-a anunţat că: cu ofensiva de produse pusă pe picioare planifică să înregistreze o cifră de afaceri de un miliard de euro alături de SEAT; va participa cu maşinile sale de curse în campionatele TCR şi noul Pure ETCR care va începe din 2021; vine la Salonul Auto de la Geneva cu toate aceste maşini, dar şi cu premiera mondială a modelului de serie CUPRA Formentor!

Ce reprezintă noile modele stradale CUPRA Leon: Sunt realizate atât sub formă de hatchback, cât şi break numit Sportstourer; Dispun de un kit exterior aerodinamic nou (se menţionează că maşina e mai aerodinamică cu 8% decât precedentele SEAT Leon Cupra), cu prize de aer mai mari şi mai pronunţate, inclusiv un difuzor integrat în bara de protecţie posterioară, spoilere mai mari pe marginea superioară a hayonului, o grilă originală de radiator, logouri CUPRA, evident modele de jante speciale de 18 sau 19 inci, alături de culori suplimentare pentru caroserie, inclusiv mate! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub