(video) Premieră europeană: Noua generaţie Honda Jazz

Noua generaţie Hyundai Jazz, care a debutat la sfârşitul lunii octombrie din 2019 în Japonia, se prezintă acum la nivel european şi în toate detaliile, plus preţuri de start.

Modelul oferă o experiență de conducere fără efort, cu performanțe eficiente și sensibile, oferite de tehnologia hibridă e:HEV de la bord.

Foto: autoblog.md

Noua mașină compactă oferă cel mai convingător pachet din segmentul său, combinând un confort sporit al ocupanților, o tehnologie intuitivă, cu conectivitate perfectă în mașină și servicii la distanță care se integrează perfect cu viața de zi cu zi a pasagerilor.

Prin ce se remarcă noul Jazz: pentru prima dată va fi vândut în toată Europa exclusiv cu propulsie hibridă cunoscută sub denumirea e:HEV. Sistemul este nou dezvoltat pentru Jazz şi este compus din două motoare electrice, compacte, care sunt conectate la motorul pe benzină DOHC i-VTEC de 1.5 litri, o baterie litiu-ion şi o transmisie inovatoare cu angrenaje fixe printr-o unitate inteligentă de control a puterii, care funcționează armonios împreună pentru a oferi un răspuns neted și direct. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub