05:24:05 19.04.2024
Stiri

RĂSTURNARE de situaţie în privinţa PRIMARILOR din Donduşeni, care ieri au plecat la "Pro-Moldova" lui Candu. Filip râde de fostul spicher

Partide/Comunicate 21.02.2020 22:08 Vizualizări6484 Autor: Ziarul National
RĂSTURNARE de situaţie în privinţa PRIMARILOR din Donduşeni, care ieri au plecat la


Cei trei primari ai PD din raionul Donduşeni, care ieri au anunţat că aderă la "Pro-Moldova" lui Andrian Candu, s-au răzgândit şi afirmă că au fost induşi în eroare. Anunţul a fost făcut după ce liderul PD, Pavel Filip, a întreprins astăzi o vizită la Donduşeni.

"Au plecat ieri din partid și au revenit azi înapoi. Vorbesc despre primarii de la Dondușeni, care spun că au fost induși în eroare de foștii noștri colegi. Primarii de la Dondușeni rămân în PD și continuă să facă parte din echipa noastră mare și unită", a declarat Pavel Filip.

Citeşte şi: DOC // Primii aleși locali care PĂRĂSESC formațiunea lui Pavel Filip și aderă la „Pro-Moldova” lui Candu: „Fruntașii partidului promovează o agendă ASCUNSĂ cu socialiștii, care promovează o politică NOCIVĂ”

Acesta a mai adăugat că echipa PD de la Drochia condamnă plecarea din formaţiune a lui Corneliu Padnevici și regretă că nici măcar nu i-a consultat înainte de a face acest pas.

"Pentru că anume această echipă l-a făcut deputat. Nimeni din organizația din Drochia nu l-a urmat. Am ales astăzi un nou președinte al organizației: Ion Dascăl, un om cu demnitate care se bucură de respect și susținere din partea echipei. Asta e. Socoteala de acasă nu coincide cu cea din târg pentru foștii noștri colegi: echipele PD rămân puternice", a completat Filip.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md