Premieră pentru Moldova. S-a deschis o stație unde șoferii pot alimenta mașinile în credit

Comunicat 7

La Chișinău s-a deschis o nouă stație de alimentare Tirex Petrol. În cadrul acesteia va fi posibilă achitarea serviciului alimentării în credit. Stația se află pe strada Petricani 206.

Noua stație are scopul de a oferi conducătorilor auto condiții moderne și servicii adiționale alimentării cu benzină, motorină sau gaz lichefiat. Astfel, aici aceștia vor avea acces la o stație de încărcare electrică pentru posesorii de mașini electrice sau hibride, acces gratuit la Wi-Fi, o cafenea modernă și comodă, unde sunt servite băuturi reci și calde, dar și gustări savuroase. Pentru bicicliștii care vor dori să utilizeze serviciile stației este amenajată o parcare specială.

În cadrul evenimentului, a fost lansat în premieră în Republica Moldova serviciul alimentării în credit. Astfel, cardul sub formă de linie de credit vă oferă posibilitatea să aveți la dispoziție în orice moment o sumă suplimentară de bani pe contul cardului. Cardul se acordă în sumă de 2 000 de lei pe un termen de 35 de zile, în baza unui contract de colaborare semnat între compania „Tirex Petrol” și client.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente