/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Valeriu Klimenko, la un pas de a fi scos cu poliția de la ședința CMC. I s-a închis microfonul, dar a continuat să vorbească la...megafon

missing
20 februarie 2020, ora 12:56

Consilierul municipal de pe listele Partidului „Șor” Valeriu Klimenko, a fost astăzi la un pas de a fi scos de poliție din sala de ședința a CMC. Asta după ce a ieșit la tribună, încâlcând regulamentul, și l-a acuzat pe socialistul Vasile Chirtoca că ar fi acaparat ilegal niște terenuri municipale.

După ce i s-a închis microfonul, Klimenko a continuat să vorbească, iar ca să fie auzit de toți, a făcut-o la…megafon.

„Domnule Klimenko, transformați ședința CMC într-un circ, înțelegeți?”, a spus consilierul socialist Victor Poleacov, care a prezidat ședința de astăzi a CMC.

Valeriu Klimenko a continuat însă nestingherit să vorbească de la tribună. Așa că Poleacov a cerut să intervină poliția, pentru a-l scoate pe Klimenko din sală. În doar câteva minute, consilierul de la Partidul „Șor” a părăsit tribuna, astfel, nu a mai fost nevoie de implicarea poliției.

Pentru a preveni asemenea situații în viitor, Victor Poleacov a propus ca în viitor, să fie asigurată prezența poliției la toate ședințele CMC. De asemenea, consilierul socialist a venit cu inițiativa ca Valeriu Klimenko să fie avertizat că dacă mai încalcă regulamentul până la sfârșitul ședinței de azi a CMC să fie scos din sala de ședințe. Propunerea nu a fost susținută decât de consilierii socialiști, nereușind să obțină o majoritate.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram