/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Un bărbat din Țareuca, Rezina a fost găsit strangulat în podul casei. Cadavrul, depistat de tatăl său

missing
20 februarie 2020, ora 14:10

Un bărbat de 33 de ani, din Țareuca, raionul Rezina, a fost găsit strangulat în podul casei. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost depistat de către tatăl său, aseară, aproape de ora 20:00.

În după amiaza zilei de ieri, tânărul ar fi muncit prin gospodărie, iar ulterior le-a spus părinţilor că se duce să se întâlnească cu prietena sa. Spre seară, cadavrul acestuia a fost depistat de tatăl său”, a spus pentru TV8.md ofițera de presă a IP Rezina Irina Burdujan.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul locuia împreună cu părinţii și nu era căsătorit. Acesta nu se afla în vizorul poliției.

Pe corpul bărbatului nu au fost depistate semne de moarte violentă. Totodată, a fost dispusă expertiza medico-legală pentru a se stabili cauza decesului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram