(video) Premieră: Noua generaţie Hyundai i20 se prezintă în toate detaliile

Hyundai prezintă toate detaliile despre noua generaţie a modelului compact i20 pe care a început să o anunţe de curând. Premiera-i publică va avea loc peste câteva zile la Salonul Auto de la Geneva şi tot atunci ar trebui să fie dezvăluite imagini cu interiorul reproiectat al automobilului de oraş.

Foto: autoblog.md

Compania spune că noul i20 prezintă un design revoluționar și ambițios, care urmează noul limbaj de firmă Sensuous Sportiness în premieră pentru un model european. Cu cele mai bune caracteristici de conectivitate și cel mai cuprinzător pachet de siguranță din clasa sa, stabilește noi standarde pentru o mașină din segmentul B.

Comparativ cu predecesorul său, proporțiile noului i20 au fost făcute mai dinamice, asigurând în același timp că este practic pentru navigarea în zonele urbane aglomerate. Poziția sa vizuală este îmbunătățită prin acoperișul coborât (-24 mm), corpul mai lat (+30 mm) și lungimea crescută (+5 mm), în timp ce ampatamentul a fost, de asemenea, crescut mărit cu 10 mm. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub