Andrian Candu l-a sunat pe Vlad Plahotniuc, înainte de a părăsi fracțiunea PD: Ce i-a spus nașul său

Andrian Candu a discutat cu nașul său, Vlad Plahotniuc, înainte să plece din fracțiunea PD din Parlament. Declarațiile au fost făcute de Candu la o emisiune de la Publika TV.

Foto: UNIMEDIA

„Este adevărat că ieri seara l-am sunat şi am avut o discuţie de 5 minute. M-am simţit obligat ca în faţa unei persoane care a avut o contribuţie majoră la dezvoltarea PDM”, a spus Candu.

Potrivit lui Candu, Vlad Plahotniuc a răspuns că nu se va implica. „Dumnealui a spus: Sunteţi adulţi, majori, dacă consideraţi că asta vreţi să faceţi, nu mă implic. Dacă consideraţi că asta vreţi să faceţi, fiţi determinaţi şi nu uitaţi de soarta cetăţenilor şi de viitorul ţării", a declarat Andrian Candu.

Deputatul a menţionat că noul grup parlamentar nu va avea nicio relaţie cu Vlad Plahotniuc sau cu o altă persoană din exterior. „Dumnealui (Vlad Plahotniuc -n.n.) s-a detaşat de politicul din RM, nu va încerca să influenţeze, să ajute sau să împiedice, acest lucru a fost stabilit în august trecut", a precizat Andrian Candu, scrie publika.md.

În acelaşi timp, el a spus că are o relaţie personală cu fostul lider al PDM, relaţie la care nu vrea să renunţe. În altă ordine de idei, Candu le-a reproşat foştilor colegi de partid că mulţi dintre ei „au uitat cine i-a promovat să ajungă unde au ajuns”.

„Foarte mulţi şi-au presărat cenuşă chiar şi acolo unde nu era necesar să-şi presară. Nu vreau să mă dezaşez de acest om, care a avut o contribuţie majoră", a spus Candu.


Pub