Un tronson al străzii Podul Înalt, deblocat pentru a evita formarea ambuteiajelor

Tronsonul str. Uzinelor – str. Otovasca al străzii Podul Înalt, din preajma depozitului avariat de pe str. Uzinelor va fi deblocat până la finele lunii februarie, pentru fluidizarea traficului din sectorul Ciocana. Anunțul a fost făcut de primarul general, Ion Ceban.

Foto: facebook.com/i.ceban

Decizia vine în urma mai multor sesizări parvenite din partea cetăţenilor, care sunt nemulţumiţi de faptul că a fost închisă o porţiune din strada Podul Înalt din sectorul Ciocana al capitalei, unde în anul 2016 a fost distrus un bloc cu 5 etaje, după un incendiu puternic.

Agentului economic i s-a întocmit proces verbal în luna ianuarie, după care a fost obligat să efectueze lucrările de demontare a părții avariate a clădirii. La început, specialiștii au mers la fața locului și au analizat situația, după care au început lucrările.

În prezent continuă lucrările de demolare a nivelelor patru și cinci ale blocului, demontarea grinzilor, acoperișului și a zidăriilor de la cele două etaje. Cheltuielile sunt suportate de agentul economic.


Pub