Mai interesant decât Galaxy S20 și mai fiabil decât Galaxy Z Flip. Ce smartphone a creat TCL

Într-o perioadă în care lumea vorbește despre Samsung Galaxy S20 și problemele întâmpinate de utilizatorii de Galaxy Z Flip, o creație a celor de la TCL a început să circule pe internet. Nu este un smartphone pliabil, ci unul extensibil, scrie Playtech.ro.

Foto: playtech.ro

Telefoanele pliabile au probleme majore de funcționalitate și sensibilități deosebite, care nu le ajută să concureze în piața agresivă de mobile a ultimilor ani. Asta nu înseamnă că Motorola sau Samsung vor renunța să mai încerce, dar investițiile de 1.500 de euro într-un telefon care poate fi distrus de un fir de praf s-ar putea să nu fie cea mai bună afacere.

În contextul în care internauții își doresc foarte mult să pună mâna pe un telefon cu ecran mai mare, cei de la TCL se pare că au decis să facă un cu totul alt tip de gadget. Acesta nu este un smartphone pliabil, ci unul extensibil. Conform celor de la CNET, momentan se află în stadiu de prototip, dar ar putea ajunge în magazine mai repede decât te aștepți.

La prima vedere, arată precum un smartphone obișnuit de top, pe care îl vezi pe piață în 2020. Acesta are margini foarte subțiri în partea de sus și de jos, inexistente pe laterale. Ce-l diferențiază de concurență este ecranul care poate fi extins cu ușurință. Practic, tragi de marginile telefonului, iar acesta se face mai mare, precum o iluzie optică.

Smartphone-ul extensibil creat bde TCL / Sursa:playtech.ro

Este suficient să îl extinzi pentru a se transforma într-o tabletă pătrățoasă, dintr-un smartphone alungit. Până la lansarea aparatului însă, este important de reținut că cei de la TCL nu au confirmat încă existența sa. Conform spuselor celor de la CNET, un prototip funcțional ar fi urmat să facă valuri la Mobile World Congress, dar pentru că ediția din acest an a fost anulată din cauza coronavirusului, este greu de estimat când îl vom mai vedea. Una peste alta, este un concept foarte interesant și are șanse să nu sufere de aceleași probleme precum Galaxy Z Flip sau Galaxy Fold.


Pub