13:36:02 29.03.2024
Stiri

După ce soţia lui a murit, acest bărbat s-a apucat să-i golească dulapul. A dat peste acest OBIECT ascuns, iar în scurt timp a înţeles totul

Știri 19.02.2020 07:00 Vizualizări3790 Autor: Ziarul National
După ce soţia lui a murit, acest bărbat s-a apucat să-i golească dulapul. A dat peste acest OBIECT ascuns, iar în scurt timp a înţeles totul


La câteva luni după ce soţia lui a murit, Sam Miller s-a apucat să îi golească dulapul din dormitorul comun. Cei doi au fost căsătoriţi timp de 15 ani.

Ascuns bine sub haine, bărbatul a găsit un telefon mobil. După ce l-a deschis a descoperit că soţia lui avea o aventură cu un bărbat şi că folosea terminalul respectiv pentru a ţine legătura cu el, scrie go4it.ro.

Miller a găsit zeci de mesaje schimbate de cei doi şi istoricul convorbirilor, dintre care unele au durat chiar şi două ore. Toate aceste lucruri s-au întâmplat în timp ce Sam Miller, proprietarul unei afaceri, stătea până târziu la birou, iar soţia lui nu lucra. „Nu mă lăsa niciodată să umblu prin lucrurile ei în dulap”, a scris el.

Bărbatul a povestit întâmplarea pe Imgur şi a spus că doreşte acum să afle cine este cel cu care l-a înşelat soţia. Nu doreşte să se răzbune în niciun fel, dar crede că trebuie să ştie acest lucru pentru a se linişti.

Potrivit unui studiu realizat de site-ul de aventuri extraconjugale Ashley Madison, 11% dintre cei care îşi înşală partenerii de viaţă folosesc un telefon secret, despre a cărui existenţă partenerii lor nu ştiu.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md