23:26:09 16.04.2024
Stiri

VIDEO // Dezvăluiri NOCTURNE despre „TUNUL" de 50 de MILIOANE de euro pe care ar intenţiona să-l dea Dodon. Anunţul va fi făcut zilele următoare

Anticorupție 19.02.2020 07:20 Vizualizări7473 Autor: Ziarul National
VIDEO // Dezvăluiri NOCTURNE despre „TUNUL Captură


Noul proprietar al Aeroportului Internaţional Chişinău, Andrei Goncharenko, ar fi presat de către preşedintele Igor Dodon, dar şi de către unii oameni de la Moscova să cedeze acest obiectiv unor persoane apropiate şefului statului sau să-i ofere o „recompensă” de 50 de milioane de euro. Anunţul a fost făcut noaptea trecută de către primarul de Bălţi, Renato Usatîi, într-un live pe Facebook.

Usatîi spune că despre acest „tun” de 50 de milioane, pe care ar vrea să-l dea Dodon, a fost informat de „surse sigure” de la Moscova. „Omul care m-a contactat mi-a spus că Dodon și-a pus în gând să-i ia aeroportul lui Șor. Simțiți diferența între a lua pentru tine și de a întoarce statului aeroportul? Omul de la Moscova spune că „vodoleiul” i-a cerut 50 de milioane de euro lui Goncharenko, pentru ca să fie închis subiectul AIC. Al doilea scenariu e ca AIC să fie cedat cuiva în direcția căruia Dodon va arăta cu degetul”, a declarat Usatîi.

Liderul „Partidului Nostru” a subliniat că foarte mulți de la Moscova, dar și Goncharenko au rămas uimiți de „apetitul” excesiv al „vodoleiului”. „Este vorba de 50 de milioane de dolari sau euro. Goncharenko s-a săturat deja de negocierile cu Dodon. Goncharenko va veni în zilele următoare cu o declarație că își vinde acțiunile de la „Avia-Invest” și nu mai vrea să aibă treabă cu aeroportul. Omul este presat de aici, dar şi de la Moscova”, a mai spus fostul partener al lui Dodon.

Potrivit sursei citate, „vodoleiul” le spune partenerilor săi externi că are nevoie urgent de bani pentru alegerile prezidențiale. „Dar el a decis să obțină aceste 50 de milioane de euro sau dolari pentru ca să-și asigure o viață frumoasă în Europa, în caz că va pierde alegerile”, a conchis Renato Usatîi.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md