09:41:58 24.04.2024
Stiri

Diacov dezvăluie planurile grupului Candu: Partidul pe care ar urma să-l preia cei care au plecat din PD

Politică 19.02.2020 12:42 Vizualizări3671 Autor: Ziarul National
Diacov dezvăluie planurile grupului Candu: Partidul pe care ar urma să-l preia cei care au plecat din PD Agora


Președintele de onoare al Partidului Democrat (PD), Dumitru Diacov, regretă pasul „previzibil” făcut de șase deputați în frunte cu Andrian Candu, care au plecat astăzi din formațiune.

Mai mult, Diacov spune că grupul Candu ar putea prelua Partidul Social Democrat al lui Victor Șelin.

CITIȚI și Aflat la București, Pavel Filip a aflat că fracțiunea PD a PIERDUT șase deputați: „Decizia lor este una optimă, care va ajuta atât PD, cât și acest grup de colegi să evolueze”

„Am ascultat declarația lui A.Candu. Pacat. Păcat, dar previzibil. Demult se pregătea acest pas. Încă pe timpurile lui Plahotniuc s-au făcut încercări de fuzionare cu Partidul Social Democrat. Atunci eu m-am opus. Acum ei au decis singuri. Împreună cu sponsorii”, a scris Diacov pe Facebook.

CITIȚI și PD poartă NEGOCIERI secrete pentru a intra la guvernare cu PSRM. „Se împart deja ministerele… Am auzit că le vor reveni PATRU ministere celor de la PD”

Amintim că deputații Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Eleonora Graur, Grigore Repeşciuc, Corneliu Padnevici și Vladimir Cebotari au părăsit astăzi fracțiunea parlamentară și partidul democraților, urmând să creeze un grup parlamentar nou.

CITIȚI și Echipa care va părăsi PD poate ajunge la 14 DEPUTAȚI. Candu a discutat aseară cu Plahotniuc și i-a spus că pleacă din PD. Ce SFAT i-a dat fostul lider al democraților

Candu a declarat că numărul de deputați care ar putea pleca din PD s-ar putea majora până la 14 deputați, dezvăluind că în fracțiunea parlamentară a PD ar exista pe moment trei grupuri - cel al lui Nechiforciuc, apropiat de socialiști și care ar opta pentru o guvernare de încă trei ani împreună cu PSRM, grupul Filip care ar fi unul „ezitant” și grupul Candu.

„Cert că mai sunt deputați care ni s-ar putea alătura nouă. Dumitru Diacov este acolo unde e puterea și sunt mai mulți. Cei rămași își bat mai mult capul de fluxurile financiare și afacerile lor”, a spus astăzi Candu.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md