Usatîi face apel la moldovenii din țară și de peste hotare: “Lăsați simpatiile și antipatiile politice, haideți să ne unim și să scăpăm de cei care ne fură țara”

by D M
Distribuiti mai departe...

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, cheamă moldovenii din țară și de peste hotare la unitate. Primarul municipiului Bălți spune că în spatele înțelegerii unor democrați cu socialiștii nu stau nici pe departe interesele oamenilor, ci doar cel de a fura ce a mai rămas după Plahotniuc, iar pentru unii, de a scăpa basma curată din dosarele penale în care figurează.

“Știu despre ce vorbesc ei în aproape fiecare zi. Unii își negociază libertatea, printre ei se numără și Pavel Filip. Toți sunt niște hoți care vor să fure ceea ce nu s-a reușit pe timpul lui Plahotniuc. Nu avem de ales. Puterea, ori ajunge în mâinile oamenilor sau în ale celor care pot cu adevărat schimba ceva, ori și cei care au rămas aici o să trebuiască să-i ajungă din urmă pe cei care au plecat”, a spus Usatîi și a chemat oamenii să se mobilizeze.

“Fac un apel către toți cetățenii care sunt în Republica Moldova și cei din diaspora: Haideți sa lăsăm dreapta, stanga, centru. Haideți să ne unim, pentru că Republica Moldova continuă să fie furată și batjocorită, se știe în interior, dar știu și partenerii de dezvoltare. Moldova are nevoie de schimbări adevărate. Nu vreau una dintre principalele funcții stat, vreau doar să se unească oameni ca să schimbăm ceva. Că voi fi arhitect sau simplu inginer, nu contează. Soarta mea politică depinde de toți voi.”
Liderul Partidului Nostru mai spune că a invitat și primarii din țară la o masă rotundă și că nu exclude proteste, pe care le va organiza în toată țara.

“În timpul apropiat o să chem toți primarii din RM cu care o să discutăm despre ce facem, cum ne apărăm drepturile. Am aflat de la Dodon că face nu știu ce eveniment la președinție și că pe unii i-a chemat, iar pe alții nu. Dodon vrea să vină doar cei care-i vor cânta în strună, dar nu și nu oameni care îi vor spune stau lucrurile cu adevărat.”


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...