În ultima zi de iarnă, participă la spectacolul de modă „Lupoaica”. Evenimentul va avea loc în mijlocul pădurii

Noaptea-Lupilor_net

În ultima zi de iarnă, 29 februarie 2020, fondatoarea școlii Alina Spătaru își va prezenta o nouă colecție vestimentară cu numele „Lupoaica”, fiind inspirată din propriile trăiri, încercări deloc ușoare avute în drumul către succes.

Simțindu-se încătușată în propria ei viață timp de 15 ani, Alina asociază lupoaica cu natura sălbatică a femeii puternice ce își asumă sacrificii, acțiuni și rezultate. Mai mult, ea consideră că în fiecare femeie se ascunde o creatură puternică, înzestrată cu instincte bune, pasionată, creativă și înțeleaptă.

Alături de colecția „Lupoaica”, își vor prezenta colecțiile și alți designeri, absolvenți ai școlii „Shator” și a proiectului de dezvoltare în Design Vestimentar „Shator Fashion Discovery”.

Shator Fashion School invită publicul larg la un adevărat spectacol de modă și transformare. Pe timpul prezentării colecțiilor, participantele vor transpune prin modă ideea cursului vieții femeii. De altfel, fiecare colecție este o exprimare a experienței personale de viață a creatorilor.

Regia spectacolului este semnată de Alla Donțu, Youbesc, Creative Institute.

Acțiunea evenimentului va avea loc în mijlocul pădurii.

Asigură-ți locul AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente