„M-au găsit în varză?” Te invităm la o discuție despre educația sexuală, să-ți zicem cum ai apărut de fapt

My Post (1)

La sfârșit de ianuarie, am relansat #sexplicațiile, de această dată în format audio, pentru a te însoți diminețile la școală, universitate sau job, iar seara – în drum spre casă. Ne-am propus să discutăm sincer și să zicem lucrurile așa cum sunt ele, fără echivocuri și mituri preluate de pe internet. Ai auzit și primele două episoade despre experiențele unei tinere din Moldova în raport cu prima relație sexuală și conștientizarea acesteia și cu un băiat din perspectiva fricilor pe care le-a avut, iar istoriile eroilor sunt completate de informația oferită de către specialiștii în domeniu. Suntem siguri că ai și tu ce să ne spui sau poate vrei să ne asculți live, de aceea te invităm la offline pentru o discuție fără microfon.

Pentru că vrem să te ajutăm să ai experiențe cât mai frumoase în legătură cu toate subiectele pe care trebuie să le cunoști în dezvoltarea ta, vrem să te cunoaștem dincolo de butonul „Play”. Te invităm la o bere (dacă nu vrei, nu ești obligat să bei) la Taproom 27, să vorbim despre educația sexuală în Moldova. O să împărtășim experiențele noastre și impresiile după lansarea podcast-ului, o să vorbim cu câțiva dintre invitații edițiilor deja lansate și vom fi deschiși pentru recomandări și sugestii pentru a fi cât mai utili și relevanți prin informația pe care o distribuim.

Evenimentul are loc la Taproom 27 pe 20 februarie, începând cu ora 18.00.

Mai multe detalii găsești pe Facebook.

Primul episod, dacă nu ai reușit să-l asculți, îl găsești aici.

Al doilea episod, „Ce frici a avut un tânăr din Moldova înainte de primul sex și cum îți dai seama că ești „gata” să îl faci”, îl vezi aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente