Recomandări #diez. Evenimente colorate pentru „o mică vineri” cât mai reușită

evenimente
Foto: malcolm garret

Ziua de joi mai este numită și „o mică vineri” pentru că ne pregătește pentru un weekend relaxant. Joi, nimeni nu stă acasă, iar dacă vrei să știi ce poți să faci pe 20 februarie, vezi mai jos o listă de recomandări.

# M-au găsit în varză? Sexplicații Offline – #diez

Image may contain: text

Ne-am dori să te cunoaștem dincolo de butonul „play”. Te invităm la o bere la Taproom 27 să vorbim despre educația sexuală în Moldova. O să împărtășim cu voi experiențele noastre și impresiile după lansarea podcastului, o să vorbim cu câțiva dintre invitații edițiilor deja lansate și o să așteptăm de la tine recomandări și sugestii pentru a fi cât mai utili și relevanți prin informația pe care o distribuim. Mai multe detalii aici.

# Pub Quiz: Sezonul #14

Image may contain: 3 people, people sitting and text

Ce reprezintă Pub Quiz? Acesta este un joc intelectual-distractiv unde fiecare participant poate, util și cu plăcere, să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul și, nu în ultimul rând, să își demonstreze cunoștințele, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Mai multe detalii vezi aici.

# Frumos și sănătos

Image may contain: 1 person, standing, plant, tree, outdoor, nature and water

Vino la o degustare de ceai de mătase de porumb și alte plante și la o discuție despre beneficiul plantelor pentru sănătate, dar și despre ce să îmbraci pentru a te simți sănătos prin prisma trendurilor atemporale. Mai multe detalii vezi aici.

# ROCKOTEKA in Albion

No photo description available.

Rockoteka înseamnă muzică și dans, și iar muzică și iar dans! Toate în stiluri de la Pop/Rock până la Metal, de la piese noi apărute până la cele mai tari și îndrăgite hituri. Mai multe detalii vezi aici.

# Cum să lansezi de la zero un portal de știri? Discuții cu Lebedev

Image may contain: one or more people, phone, screen and text

Vrei să lansezi un portal de știri sau sa devii producator de content media? Pe 20 februarie va avea loc întâlnirea cu Alexandru Lebedev, fondator & CEO la site-ul de știri pentru tineri #diez. Mai multe detalii vezi aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente