(video) Noul Land Rover Defender poate face toate cascadoriile posibile, inclusiv sărituri de 30 de metri

Land Rover pregăteşte publicul său şi nu numai de premiera filmului No Time To Die, care va avea loc deja peste câteva săptămâni, în aprilie.

Cu această ocazie a decis să ne mai arate câteva secvențe incredibile din culisele filmărilor şi să ne dezvăluie detalii interesante despre producţia peliculei.

Foto: landrover.com // © 2020 Danjaq, LLC and MGM. All Rights Reserved

Noua reclamă TV arată imagini care vor putea fi vizionate în timpul filmului, inclusiv o săritură spectaculoasă pe o distanţă de 30 de metri cu trei Defender-uri concomitent! Secvența de urmărire a fost realizată sub îndrumarea coordonatorului de cascadorii Lee Morrison, care a lucrat alături de câștigătorul premiului Oscar Chris Corbould, supervizor pe efecte speciale și vehicule de acțiune.

Land Rover spune că în total pentru filmări au fost utilizate 10 exemplare Defender, inclusiv exemplarul cu nr. 7 produs încă în secolul trecut – VIN 007. Toate maşinile participante în trucuri nu au primit nicio modificare la structura corpului, în afară de o cuşcă de protecţie la interior. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub