(foto) Accident la Bălţi. Cum un Opel a intrat într-un Volvo şi care au fost urmările

Un accident de circulaţie care s-a întâmplat acum câteva ore pe strada Ştefan cel Mare din oraşul Bălţi a văzut implicarea unui Volvo XC60 de primă generaţie şi a unui Opel Zafira. Ultimul a intrat în spatele primului şi urmările au fost din nou pe măsura aşteptărilor.

FOTO: facebook.com/volvoclubmoldova

Deşi este adevărat că maşinile care lovesc posteriorul altor vehicule cu partea lor frontală se deformează mai mult pentru a amortiza impactul, iar spatele trebuie să fie de regulă mai dur pentru a primi impactul, cele mai multe accidente întâmplându-se anume astfel, s-a demonstrat încă o dată cât de ranforsate sunt barele de protecţie instalate din uzină de către suedezi.

Interesant este că posesorul modelului Volvo a îndurat urmări minime şi nici chiar bumper-ul care acoperă bara de protecţie nu s-a crăpat (structura interioară ar trebui să fie ok), în timp ce conducătorului Opel-ului va trebui să-şi schimbe farurile, capota, grila de radiator, însuşi radiatorul, să-şi repare bara de protecţie şi încă alte câteva părţi componente.

Totuşi, cel mai important în această situaţie este că nimeni nu a ajuns la spital. Autorul imaginilor ne-a spus că nimeni nu a avut de suferit.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-accident-intre-un-volvo-din-anii-80-si-o-kia-moderna-urmarile-nu-au-nevoie-de-comentarii/

https://autoblog.md/video-accident-uimitor-in-polonia-iata-ce-s-a-ales-dintr-un-volvo-xc70-si-un-fiat-seicento/

https://autoblog.md/video-chisinau-un-volvo-xc90-a-suportat-cu-succes-un-crash-test-lateral-in-conditii-reale/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/