(video) Scuderia Toro Rosso a devenit Scuderia AlphaTauri! Noul AT01 – maşina de luptă a echipei

Ultimul nume din Formula 1 a reînnoit tradiția sportului de a găzdui vineri seară o prezentare live de lansare, deoarece Scuderia AlphaTauri, echipa de curse numită după brandul de modă premium a mărcii Red Bull, și-a dezvăluit noua mașină și echipamentul de vestimentație inovativ.

Peste 500 de invitați și reprezentanți ai mass-media din întreaga lume au avut parte de un prim contact cu monopostul mașinii AT01 cu noua sa livrea în cadrul unui show organizat în Salzburg, Austria. Între timp, la aproximativ 600 km distanță, în Milano, o replică a mașinii a fost dezvăluită simultan pe fațada prestigiosului magazin de modă Ri-nascente.

Legenda britanică de Formula 1, David Coulthard, a fost gazda evenimentului care a marcat transformarea echipei cunoscute anterior sub numele de Scuderia Toro Rosso în Scuderia AlphaTauri, la evenimentul organizat la Hangar-7 din Salzburg. Oaspeți, printre care CEO-ul Formula One Group, Chase Carey și Patrick Dempsey, au fost de asemenea prezenți.

(Hangar-7 este o clădire din Salzburg, Austria, care găzduiește o colecție de avioane istorice, elicoptere și mașini de curse de Formula 1, și servește drept casă pentru Flying Bulls, o flotă de aeronave private staționată în Salzburg. Hangar-7 este deținut de Dietrich Mateschitz, fondatorul Red Bull).

“Cred că Scuderia AlphaTauri este un proiect fantastic, o nouă aventură. Este cu siguranţă sfârşitul poveştii Toro Rosso, ceea ce este destul de emoționant pentru mine, deoarece mi-au oferit prima mea oportunitate în Formula 1. Dar vine un nou capitol cu ​​Scuderia AlphaTauri. Îmi place și moda, așa că pentru mine este minunat să combin un brand de modă cu Formula 1. Cred că este o aventură grozavă care începe acum și sunt foarte încântat să pornesc corect pe circuite și să duc brandul la un alt nivel”, a declarat Pierre Gasly #10.

“Pentru noi ca echipă este un lucru minunat. Este interesant și hainele sunt grozave – foarte ușor de călătorit în ele. Evident, anul trecut a fost într-adevăr competitiv pentru noi din punct de vedere al performanței echipei și vom încerca să facem ceva similar anul acesta. Cred că avem o bază foarte puternică și vom încerca să facem la fel de multe din acele curse puternice pe care le-am avut anul trecut. Vom încerca să le repetăm din ce în ce mai des. Ar trebui să ne aducă rezultate bune și sper să ne meargă”, a spus Daniil Kvyat #26.

Vezi specificaţiile tehnice ale maşinii în acest document:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Evenimentul de prezentare în reluare:

GALERIE FOTO:
(sursă: redbullcontentpool.com)

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/