‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 24 aprilie, 2024
19.4 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriMoldova și Belarus vor elabora proiecte investiționale bilaterale în domeniul agroindustrial

Moldova și Belarus vor elabora proiecte investiționale bilaterale în domeniul agroindustrial

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În cadrul unei întrevederi dintre Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi și Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în Moldova, Serghei Ciciuk au fost abordate mai multe subiecte dintre care oportunitățile de intensificare a cooperării între țările noastre, în special în domeniul comercial-economic.

Potrivit unui comunicat de presă, părțile au convenit asupra formulării unor propuneri de proiecte investiționale bilaterale în complexul agroindustrial, în sfera asamblării de mașini specializate, dar și în domeniile mediului și sănătății.

Propunerile urmează a fi examinate în cadrul grupurilor parlamentare de prietenie, comisiei mixte interguvernamentale, direct între agenți economici.

Zinaida Greceanîi a exprimat încrederea în realizarea cu succes a inițiativelor lansate.

„Republica Belarus întotdeauna a fost un partener deschis al Republicii Moldova, vom fi bucuroși să continuăm cooperarea noastră bună”, a menționat Președintele Parlamentului.

Serghei Ciciuk a transmis speakerului Zinaida Greceanîi invitația Președintelui Adunării Naționale a Republicii Belarus, Vladimir Andreicenko, de a efectua o vizită oficială în Belarus.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›