(update) Noi detalii despre deflagrația de pe bulevardul Moscova, unde un bărbat a decedat

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit de salvatori într-un apartament din sectorul Rîșcani al capitalei. Ofițera de presă a IGSU, Liliana Pușcașu, a declarat pentru UNIMEDIA că tragedia s-a produs în urma unei deflagrații.

Foto: UNIMEDIA

„În această dimineață, într-un apartament de pe bulevardul Moscova 20 a avut loc o deflagrație. Un barbat a fost găsit mort în interiorul apartamentului”, ne-a comunicat Pușcașu.

Explozia a fost înregistrată într-o locuinţă la etajul 7. La faţa locului au fost îndreptate două echipaje care au deblocat uşa unui apartament cu trei odăi.

În interior, pompierii au intervenit pentru lichidarea unui incendiu care se propaga dintr-o încăpere în urma deflagraţiei. Angajaţii IGSU au reuşit să localizeze arderea, iar flăcările nu s-au răspândit.

În urma incendiului a fost afectată o canapea din odaie, iar explozia a deteriorat rama unei ferestre. În procesul de intervenţie, salvatorii au depistat la podea cadavrul unui bărbat în vârstă de 65 de ani.

Circumstanţele cazului, dar şi cauza morţii persoanei urmează a fi stabilite de organele de drept.

În urma deflagraţiei alte locuinţe nu au fost afectate.

UNIMEDIA amintește că la data de 6 septembrie 2019, într-un bloc locativ de pe bulevardul Moscova a avut loc o deflagrație. În urma acesteia și-au pierdut viața cinci persoane.


Pub