Deflagrația din sectorul Rîșcani: „Este vorba de un suicid”

Deflagrația dintr-un apartament din sectorul Rîșcani al capitalei ar fi fost provocată de către bărbatul găsit decedat la fața locului. Prim-ministrul Ion Chicu a declarat că, potrivit datelor operative prezentate în această dimineață de către ministrului de Interne, este vorba despre un suicid.

Foto: UNIMEDIA

„M-a informat ministrul de Interne, acolo este un caz de suicid. Persoana a deschis robinetul buteliei respective. A fost o explozie locală, vecinii nu au fost afectați. Persoana a decedat nu din cauza exploziei, dar din cauza de electrocutare”, a spus prim-ministrul Ion Chicu, după ședința de lucru cu șeful statului și președinta Parlamentului.

Într-un apartament de la etajul 7 al unui bloc de pe bulevardul Moscova din capitală a avut loc o deflagrație, în această dimineață. La faţa locului au fost îndreptate două echipaje care au deblocat uşa unui apartament cu trei odăi.

Pompierii au intervenit pentru lichidarea unui incendiu. Salvatorii au depistat la podea cadavrul unui bărbat în vârstă de 65 de ani.

În urma deflagraţiei alte locuinţe nu au fost afectate.


Pub