(video) Chitaristul englez Brian May a cântat pentru un koala salvat din incendiile din Australia

Captură ecran (1) – Copie
Foto: Instagram / Brian May/

Legenda rock Brian May, înaintea concertului umanitar „Fire Fight Australia”, a vizitat clinica pentru animale sălbatice din Brisbane. Chitaristul formației Queen a publicat pe contul său de Instagram mai multe fotografii alături de unul dintre „beneficiarii” centrului de îngrijire pentru animalele afectate de incendiile de vegetație.

„Acești oameni fac o treabă incredibilă îngrijind supraviețuitorii incendiilor devastatoare din Queensland. Au nevoie de tot sprijinul nostru”, a scris May.

https://www.instagram.com/p/B8mMjrmh2Xe/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B8iBDeBBU4H/?utm_source=ig_web_copy_link

Fire Fight Australia, la care au participat mii de spectatori, a avut ca scop colectarea sumei de 10 milioane de dolari.

Suma colectată este destinată pompierilor care s-au luptat cu incendiile de vegetaţie, comunităţilor afectate, dar şi organizaţiilor ce salvează animale, scrie Digi24.

Incendiile de vegetaţie au ucis cel puţin 33 de persoane şi au distrus peste 2 000 de locuinţe în Australia începând din luna septembrie 2019 şi până în ianuarie 2020. Mii de oameni au suferit din cauza evacuărilor, întrucât incendiile imprevizibile au cuprins peste 10,3 milioane de hectare de pământ. Se estimează că un miliard de animale şi-ar fi pierdut viaţa în urma dezastrului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente