Recomandări #diez. Vezi la ce evenimente poți merge în ziua de marți, 18 februarie la Chișinău

evenimente

Pentru a avea o zi cât mai frumoasă și plină de emoții, echipa #diez îți vine în ajutor, ca de obicei, cu o listă cu recomandări de evenimente care vor avea loc pe parcursul zilei de 18 februarie.

Dorian Gray

Teatrul Geneza Art organizează spectacolul „Dorian Gray”, care se va începe la ora 19.00.

Spectacolul este interpretat după celebrul roman a lui Oscar Wilde „Portretul lui Dorian Gray”, fiind un spectacol dramatic în care senzualitatea expresiei corporale va epata gândurile și senzațiile spectatorilor.

Mai multe detalii aflați AICI.

Tango, curs pentru începători

Tango Argentino Moldova revine cu un nou curs de Tango Argentinian. Ieși un pic din zona de confort și uită de rutina care te fură de energie.

Program:
— marți și joi – 20.30-21.30;
— marți și joi – 18.30-19.30.

Mai multe detalii aflați AICI.

Spectacolul „Joisărbătoare”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” organizează spectacolul „Joisărbătoare”. Un spectacol efervescent și relaxant pică bine la început de an și de deceniu, prindeți-vă lăturași la sărbătoarea celor fără de vârstă.

Spectacolul va începe la ora 18.00. Mai multe detalii găsiți AICI.

Vodolei Party

Ești vodolei? Ai prieteni vodolei? Vino și sărbătorește ziua vodoleilor la C51! Vor fi cocktailuri speciale vodolei cu muzică și voie bună.

Petrecerea începe la ora 18.00. Mai multe detalii găsiți AICI.

Gangsteri cu stil

La cinematograful „Loteanu” va derula filmul „Gangsteri cu stil”.

Descriere: Faceți cunoștință cu Mickey Pearson (Matthew McConaughey), un american care și-a construit la Londra o megaafacere din traficul de marijuana. Odată ce zvonul că este în căutare de potențiali înlocuitori pentru a ieși din schemă se răspândește, un război incendiar se declanșează, unul în care intrigile, mita, șantajul și amenințările curg gârlă.

https://www.youtube.com/watch?v=dABPCMxu074&feature=emb_title

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente