(video) Olesea Stamate, în campanie electorală la Hîncești: Promite să aducă locuri de muncă, pensii mai mari și să lupte împotriva corupției

Olesea Stamate s-a lansat astăzi în campanie electorală la Hîncești din partea PAS. Stamate candidează pentru funcția de deputată, în cadrul alegerilor parlamentare noi din circumscripția 38. Candidata PAS promite să lupte împotriva corupției, să aducă pensii mai mari, locuri de muncă și justiție corectă.

Foto: PAS

„Eu am acceptat propunerea de a candida dintr-un motiv simplu - sunt mamă a trei copii și vreau să-i văd având succes și realizându-și potențialul aici în Moldova. Vreau să-i pot ajuta să-și crească nepoții aici în Moldova. Vreau să știu că nimeni nu le va prelua afacerile, nu îi va hrăni cu produse infectate și nu le va organiza dosare penale pe nedrept.

Sunt mulți oameni care cred că își pot construi un castel cu garduri înalte între care totul să fie bine, dar aceasta e o iluzie. Ce folos din garduri, dacă aerul e poluat? Ce folos din castel, dacă apele dispar? Ce folos din bogăție, dacă societatea în care te afli suferă de nedreptate și oricine poate fi acuzat și condamnat pe nedrept?

De problemele societății nu avem unde ne ascunde. Doar prin discuții, prin acțiune socială, prin lucru de echipă le putem aborda și rezolva.

Oamenii din Hîncești au aceleași probleme ca oamenii din restul Moldovei. Oamenii din Hîncești nu au locuri de muncă bine plătite și au pensii mici, în timp ce din Banca Națională s-a furat un miliard de dolari și nimeni nu a fost pedepsit. Oamenii din Hîncești merg pe drumuri rele și au acces la apă de proastă calitate, în timp ce din bugetul public în continuare se împart sute de milioane de lei companiilor lui Plahotniuc. Oamenii din Hîncești plătesc pe produse și servicii prețuri din ce în ce mai mari, în timp ce pentru întreținerea președinției bugetul s-a dublat, iar statul achită sute de milioane pentru vile și mașini de lux. Oamenii din Hîncești care respectă legile și achită impozitele sunt alungați din țară de inspecții nedrepte și amenințări, în timp ce judecătorii și procurorii corupți, care au lucrat toată viața la stat, au case de milioane scrise pe părinți sau colegi de clasă”, a declarat Olesea Stamate în cadrul evenimentului de lansare în cursa electorală.

La 14 februarie curent a început oficial campania electorală pentru alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020 , în circumscripția nr. 38, municipiul Hîncești.


Pub