(video) „E ceva neobișnuit, foarte creativ.” Cum reacționează cinci tineri din patru țări la piesele populare din Moldova

1

Nicolae Arhip e un tânăr din Chișinău, autorul canalului de YouTube Extr-Talk. După 12 ediții publicate, Nicolae a hotărât să facă un experiment muzical amuzant alături de colegii săi din mai multe colțuri ale lumii. Tânărul își face studiile la Amsterdam.

Nicolae a decis să le arate celor cinci colegi care au fost de acord să apară în video trei piese populare din Moldova și să le urmărească reacțiile.

Prima piesă a fost „Dragostea din tei” de O-Zone, tinerii au recunoscut-o imediat și au cântat. Aceștia au menționat că văd videoclipul pentru prima dată, iar Nicolae a ținut să comenteze anumite momente și să explice careva lucruri. Bunăoară, tânărul le-a spus prietenilor săi despre circul din Capitală, care apare în videoclip, despre faptul că trupa s-a desființat, dar și despre anul în care a apărut îndrăgita piesă.

Al doilea cântec selectat a fost „Numai numai 2”, un remake făcut de Dan Bălan, filmat în Uganda. Tinerii au remarcat ritmul diferit și videoclipul. „Ei toți dansează foarte bine. E super! Ritmul e foarte bun, te face să te simți mai bine! Îmi place acest cântec, nu am nicio remarcă.”

A treia piesă a fost „Tequila” de Carla’s Dreams. Nicolae a ținut să menționeze că nimeni nu cunoaște cine se ascunde în spatele pieselor trupei, deoarece de fiecare dată membrii acesteia evoluează cu fețele pictate: „Nimeni nu cunoaște cine sunt în realitate”. Tinerii au apreciat ritmul și eroina din videoclip.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente