/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Tragedie într-un hotel din Iaşi. Bebeluşul unui deputat de la Chişinău, mort după ce ar fi fost sufocat, din greșeală, de mama sa

missing
16 februarie 2020, ora 10:17

Moarte suspectă într-un hotel din Iași, titrează presa română în această dimineață. Un copil de şase luni, originar din Republica Moldova, ar fi fost sufocat, din greşeală, de mama sa. Tatăl bebeluşului este deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Potrivit unor surse juridice, citate de adevărul.ro, este vorba de bebelușul deputatului democrat Angel Agache, de 44 de ani şi soţia sa, de 35 de ani, care s-au cazat în seara de 15 februarie la „Hotel Internaţional” din Iaşi.

În jurul orei 4:30, mama a sunat la 112 şi a anunţat că bebeluşul a murit. Femeia a spus că, în timpul nopţii, ar fi dormit în acelaşi pat cu băieţelul şi, din greşeală, l-ar fi sufocat.

La faţa locului au ajuns echipaje de Poliţie, ancheta fiind coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi.

„Va fi înregistrat dosar pentru moarte suspectă. Cercetările vor fi efectuate de Secţia de Poliţie competentă teritorial, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi”, a precizat Monica Palaghia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Jurnaliștii români de la „Bună ziua Iași” l-au contactat pe deputatul Angel Agache, care le-a spus că nu poate vorbi și a rugat să fie înțeles, ținând cont de faptul că trăiește o tragedie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram