Actualitate

Prognoza METEO pentru următoarele 7 zile – FOTO

Vreme posomorâtă și ploi slabe sunt prognozate pentru sâmbătă, 15 februarie, în nordul și în centrul Republicii Moldova. În sud cerul va fi doar parțial acoperit și nu vor cădea precipitații. Presiunea atmosferică va fi ridicată, iar viteza vântului, din nord-vest, va atinge 2-7 metri pe secundă.

Maximele termice ale zilei vor fi de 3..6 grade Celsius în nord, de 4..7 grade în centru și de 5..8 grade în sud. În noaptea spre duminică, termometrele vor indica până la -3.. –5 grade.

Duminică, 16 februarie, Soarele se va arăta de după nori și în regiunile de nord și sud. Va fi cu vreo două grade mai cald decât sâmbătă. Către orele prânzului se va încălzi până la 8..10 grade Celsius. Presiunea atmosferică va fi înaltă, iar vântul va sufla cu o viteză de 1-6 metri pe secundă.

Primele două zile ale săptămânii viitoare se anunță a fi destul de însorite, cu maxime termice ale aerului de 8.. 11 grade Celsius în nord, 9.. 12 grade în centru și 7.. 13 grade în sud. Presiunea atmosferică va fi ridicată luni, iar marți se va normaliza.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *